keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

đź’©đź’©đź’©đź’©đź’©đź’©


Laivalla?


Aika kiireinen viikonloppu takana, nii en oo oikee kerenny tulla tänne kirjotteleen.. 
Käytiin laivaristeilyllä ja iskänkaa sain pitkästä aikaa viettää aikaa, tuntu etten ees tunne enään koko ihmistä, mutta sit ku päästiin yhessä tonne risteilylle ni muistin taas kuinka kivaa meillä on yhessä ! 


Se risteily oli oikeesti tosi kiva ! Hyvät puolet hyvät juomat, pirun hyvät maisemat ja ku en oo pitkään aikaa päässy pois tästä Kokkolan ankeesta menosta :-D 



Viihyin siellä oikeestaan hyvin, vaikka yksin aika paljo kuljin. Oisin tosiaan saanu ottaa kaverin mukaan mutta tää mullekki varmistu vasta samana päivänä ku lähettiin, eikä kukaan päässy lähtee niin nopeella ajotuksella :/ 


Mun mielestä oli mukava yksikseen vaan kävellä ja kattella sitä laivaa. Kuunnella musiikkia, niinku aina.

En ollu aiemmin käyny tolla laivalla mut siis ihastuis ihan ekana sen sisustukseen, se oli niin viihtysä ja myös ehkä vähä kodikas ! 



Löysin tällasen ihanan nurkkauksen kera täydellisten tuoksujen, ei ollu ees kallista mutta silti en ostanut, voitteko kertoo mikä mua vaivaa :/? 

En tajua miten nää mun postaukset tulee aina näin yö-aikaan, kai se on vaa niin että mulla on päivisin oikeesti kiire ja en vaan kerkee kirjotella missään vaiheessa. No asia korjattu nyt kello näyttää 0.26 eli hyvää yötä ! 

Kommenttia? <3 

 
-Ronja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti